23 Tisjri 5782 | 29 september 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     Israël     Media     Publicisten     
De waarheid over het schip naar Gaza
Publicatiedatum: dinsdag 01 juni 2010 Auteur: Joel Boosman | 1.222 keer gelezen
Flotilla, Joël Boosman »

Je ziet als je naar het nieuws kijkt, als je de krant open slaat, op duizende internet websites allemaal de zelfde berichten. Israël heeft een inschuldig schip "aangevallen" dat "hulpgoederen" wilde brengen naar de gazastrook. Aan boord zouden minstends 10 doden zijn gevalllen onder de activisten.

LEUGENS!! 
Ten eerste: Israël heeft gewaarschuwd dat het schip NIET naar gaza mocht gaan maar via een haven in Israël naar gaza per auto mochten gaan.

Ten tweede: Er waren geen hulpgoederen aan boord, maar wapens die tegen Israël zouden worden gebruikt. Hier zie je een filmpje van de "hulpgoederen" die werkelijk aan boord waren:  

Ten derde: Dit schip was niet bedoeld om gaza te helpen, het was juist de bedoeling deze onrust te stoken. Ze wisten van de blokkade van gaza en wilde dit doorbreken!

Ten vierde: Aan boord zou er niet geschoten worden, allen in geval van levensbedreiging. De activisten vielen de soldaten aan met metalen staven en messen. Ze hebben 1 soldaat in de buik gestoken en een wapen afgenomen van een andere. 

Hoop dat dit een en ander opheldert!

Copyright © 2010 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.