13 Tisjri 5782 | 19 september 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     Israël     Media     Publicisten     
Israël’s vijanden kraaien victorie
Publicatiedatum: maandag 21 augustus 2006 Auteur: Irwin Graulich; vertaald door Jan Smelt | 1.576 keer gelezen
Chamas, Libanon en Chizballah, Iran, Defensie en Veiligheid, De Libanonoorlogen, Nazi's, Syrië, islamitische fascisme »
Een Australische lezer van mijn nieuwsbrief stuurde mij vorige week een artikel geschreven door de Amerikaan Irwin N.Graulich, een bekende en inspirerende spreker over morele zaken, ethiek, godsdienst en politiek. Hij is eveneens directeur van een bekende marketing –en communicatie –firma in New York. Graulich haalt in dit artikel uit naar de hypocriete reacties van de Libanese regering en burgers op Israël’s offensief tegen de terreurbeweging Hezbollah. Hier zijn verhaal.

Graulich,
Laat ik er geen doekjes om winden. Je laat toe dat één van de grootste terroristische organisaties zich overal in je land vestigt. Je staat hun toe dat het hele zuiden van Libanon, een derde deel van het land, wordt overgenomen en dan beweer je dat je onschuldig bent! Je laat toe dat de terroristen geavanceerde versterkte bunkers bouwen en je hebt niet het zware materieel gezien, waarmee ze dat gedaan hebben. Je laat toe dat de Hezbollah-terroristen hun intrek nemen in veel van je steden en dorpen, waaronder de complete overname van de grootste buurten van Beiroet, waar ze commando- en besturingscentra bouwen en dan nog beweer je onschuldig te zijn. Je laat toe dat Hezbollah wapens, bommen en raketten opslaat in jouw kelders. Je gedoogt dat ze wapens binnenbrengen in je restaurants, warenhuizen en gebouwen, maar toch noem je jezelf een "onschuldig burger".Jullie kijken naar de parades van Hezbollah met honderden en duizenden deelnemers, waaronder kinderen, die schreeuwen "Jihad, dood aan Israël, dood aan de Joden en dood aan de Amerikanen", die Amerikaanse en Israëlische vlaggen verbranden, terwijl paraderende soldaten met Nazi- achtige saluten jullie juichkreten in ontvangst nemen, en jullie, "onschuldige burgers", hadden niet eens in de gaten dat alles werd vastgelegd op video. Heel Libanon hangt vol met grote aanplakbiljetten van terreurleider Hassan Nasrallah met daarop teksten waarin de vernietiging van Israël wordt aangekondigd, maar toch kiezen jullie ervoor om deze terroristische partij op te nemen in de regering. En alle zogenaamde "onschuldige Libanezen" weten nergens van. Ruim tienduizend raketten en lanceerinrichtingen zijn je land binnengebracht, tegelijk met andere militaire uitrusting, per vliegtuig, per vrachtwagen en per schip en de overheid wist nergens van; laat staan al die "arme onschuldige burgers", die nou lopen te janken. Kortom, je laat de "duivel" toe in je huizen en in je levens, je neemt geld, voedsel en medicijnen van de duivel aan, en dan geef je de schuld aan - hoe kan het ook anders, de Joden. De Libanezen hebben "willens en wetens" toegelaten (liever gezegd: eraan meegeholpen) dat moorddadige terroristen zich hebben kunnen vestigen in hun soevereine staat. Maar desondanks weigeren ze nu enige verantwoordelijkheid te aanvaarden. Er zijn natuurlijk enkele echte onschuldige burgers, maar er zijn ook honderden, zo niet duizenden, mooie Duitse baby's en moeders in Dresden en Berlijn aan stukken gereten. Als een aanval uitgaat vanuit jouw land dan is het hele land verantwoordelijk. Zo zit het leven nu eenmaal in elkaar. Al is het is niet altijd eerlijk, wat er gebeurt.

Ik haat het, wanneer mensen me keihard voorliegen en van me verwachten dat ik hun drogredenen voor zoete koek slik. Denkt de moslim-wereld dat de overgrote meerderheid van de Amerikanen (en de rest van de westerse wereld FtH) zo stom is? Alleen de landverraders bij CNN, zoals Larry King, Nic Robertson, Wolf Blitzer en anderen zullen misleid worden voor deze propaganda in de stijl van Jozef Goebbels. De verwarde immorele linkse kerk en hun lijfblad The New York Times ziet slechts "onschuldige burgers in heel Libanon". Europa, dat hoog morele bastion dat het Nazisme baarde, zal kijken naar foto's van wanhopige mannen, vrouwen en kinderen zonder de zaken in hun verband te zien. Landen als Zweden, Zwitserland en Ierland, die in de tweede wereldoorlog niet konden kiezen of ze nu Hitler of Churchill moesten steunen, roeren nu de trom van de hoge morele autoriteit en leveren kritiek op Israël. En vergeet vooral Vichy- Frankrijk, dat in 2006 wordt aangevoerd door "Petain" Chirac, dat vooroploopt om Israëls reacties te veroordelen.

Luister allemaal, jullie "onschuldige Libanezen samen met je onschuldige, Hezbollah steunende regering". Wil je weten, waarom je steden en dorpen smeulen? Wil je weten, waarom 800.000 mensen dakloos (vluchteling) zijn en er 600 (inmiddels ca 1000 FtH) dood zijn? Wil je weten, waarom jullie infrastructuur verwoest is. Het antwoord is, dat de Joden simpelweg niet weer hun koffertjes willen pakken om op weg te gaan naar de gaskamers. Nazi's of nazi-achtige aanhangers van Hezbollah, Hamas, Syrië of Iran kunnen de Joden niet zomaar meer hun huizen uitdrijven en de Middellandse Zee indrijven. De Joden in Israël of elders zullen zich niet meer laten wegvoeren, zoals jullie elke dag dromen. Let op, alle radicale moslims over de hele wereld en ook de Franse leider Jaques Chirac, de Joden zullen niet weer richting de vernietigingskampen gaan om zich te laten begraven, en als jullie toch durven proberen om dit te bewerkstelligen, dan zullen Kana, Zuid-Beiroet, Tyrus, Nabati-jeh, Bint Jbeil, Kounine, Beit Jahoun, Rasjaja, Baalbek, Madzjdel Zoun, Ait-a-Sjab enzovoort allemaal er lelijker gaan uitzien dan Dresden en Berlijn. En Teheran zal heter worden dan Hirosjima.

Let op Libanon, je land smeult omdat de Joden er hun buik vol van hebben om vermoord te worden. Jullie blijven de Joden maar opjagen, door ze te terroriseren en door soldaten te ontvoeren, maar het resultaat zal zijn, dat heel - ja heel - Libanon zal branden. Luister goed, vijanden van Israël, jullie maken een grove fout. Ik raad iedereen, die op bezoek gaat bij Sajed Hassan Nasrallah, die in zijn kleine rattenhol zit, terwijl zijn vechters als kleine olijven van de boom vallen, met klem aan een goede levensverzekering af te sluiten. Meneer de held, Nasrallah, is slechts een zetbaas van Iran, dat zijn terroristische Hezbollah-vazallen uitzendt om de Joden uit te roeien. Het verbazingwekkende is dat Iran geen Arabisch land is. Ze zouden geen partij in het Arabisch-Israëlische conflict moeten zijn. Ze grenzen niet aan Israël. Dus er is geen ruzie met Iran over grondgebied zoals met anderen, die allemaal zeggen dat Israël hun land bezet.

Toch steekt Ahmadinedzjad Hitler naar de kroon als het gaat om haat tegen Israël en de Joden. Geen wonder dat de Iraanse president zich zo voelt, want Israël is hem de baas op zo goed als elk gebied: technisch, militair, wetenschappelijk, cultureel, moreel en religieus. Tot dusver is elke poging door deze machoachtige, mohammedaanse of Arabische landen om Israël te vernietigen, uitgelopen op een verschrikkelijke nederlaag. Evenals Saddam Hoessein heeft de magere kleine Ahmadinedzjad de ambitie om de grote held van de moslimwereld te worden. Wat Ahmadinedzjad niet begrijpt is dat Israël geen tongspatel - zoals de Amerikanen bij Saddam’s gevangenneming gebruikten (zie afbeelding)- als ze hem en zijn kompanen zullen grijpen.

De waarheid die verteld moet worden, is dat, mocht Iran één verkeerde beweging maken in de richting van Israël, Israël hem dan een zodanig pak slaag zal geven, dat er geen Sjiiet in zijn land over blijft.

Tot zover het artikel van Graulich. Met dank aan Jan Smelt voor de vertaling

Graulich is te bereiken onder irwin.graulich@verizon.net.

Inmiddels kraaien Mohammed’s volgelingen overal victorie en is terreurleider Hassan Nasrallah de nieuwe grote held. In de door de ‘Palestijnen’ bezette delen van Israëls aloude thuisland, vieren ze de ‘overwinning’ van Hezbollah en schreeuwt men om een derde intifada. Overal hangen foto’s van Nasrallah en zijn de T-shirts met zijn afbeelding niet aan te slepen. Israëls vijanden claimen de overwinning en ruiken bloed door Israël’s accepteren van het staakt-het-vuren. Er vinden oproepen plaats ‘het zwakke’ Israël nu de genadeklap te geven: volgens Hamida –Reza Asefi, een woordvoerder van het Iraanse ministerie van BZ “zijn na een maand van oorlog tegen de Libanese verzetsbeweging, de Israëli’s de absolute verliezers, en Hezbollah de absolute winnaars en hebben de bezetters van Jeruzalem gefaald”. Een woordvoerder van Hezbollah vertelde aan de in Qatar verschijnende krant al-Watan, dat de hele Arabische en moslimgemeenschap heeft gezien dat Israël verslagen kan worden en dat het aftellen van het verdwijnen van de Zionistische entiteit in de regio is begonnen. Het mediacircus heeft zich verlaagd tot riooljournalistiek met valse foto’s, valse en propagandistische filmbeelden, valse uitspraken en eindeloze interviews met liegende en jankende Libanese politici. Volgens Libanon zijn er 900 burgerslachtoffers gevallen. Is dat aantal inclusief de doden die door Hezbollah als menselijk schild zijn gebruikt? Zij daarin ook de gedode vluchtelingen meegeteld die door Hezbollah onder vuur zijn genomen? Is dat aantal inclusief de lijken die door Hezbollah uit oude graven zijn gehaald en als nieuwe slachtoffers in door Israël gebombardeerde huizen zijn neergelegd? Zijn daarin ook meegeteld de 530 gedode in burger geklede Hezbollah terroristen? Het Israëlische leger heeft op zondag 13 augustus bekend gemaakt in totaal 530 Hezbollah terroristen te hebben gedood.
Copyright © 2006 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.