24 Sjewat 5782 | 26 januari 2022
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     Israël     Media     Publicisten     
Wegterreur: “Zo werken wij in 'Palestina' aan de vrede!”
Publicatiedatum: zaterdag 06 april 2013 Auteur: Brabosh | 816 keer gelezen
Terrorisme, (zelfmoord) aanslagen, Wegterreur en stenen-gooien »

De Palestijnen  komen elke vrijdag na het islamitisch gebed uit hun lokale moskee gestormd, hun harten nog vervuld van G’ds liefde en geïnspireerd door hun imam tot passief en geweldloos verzet jegens Joden en niet-moslims.

Even later gaan ze dan hun favoriete olympische sporten beoefenen in de straten en dorpen op de West Bank: Joden en voorbijrijdende auto’s bestoken met keien en halve rotsblokken.

De westerse media weten er alles over. Elke vrijdag troepen hordes fotografen en journalisten massaal samen op de Westbank in de hoop een mooi plaatje te kunnen schieten voor hun lokale krant. Geen enkele journalist in Syrië present, maar wel honderden op de Westbank. Zo gaat dat in de journalistiek van vandaag die brengt wat het volk wilt: Israëlbashen is IN, objectieve berichtgeving is OUT.

klik op de afbeelding

En wat zou het, het zijn tenslotte maar doorsnee kwajongensstreken. We zijn toch allemaal ook ooit jong geweest, niewaar?  [...] Het is toch maar een steen? Wat kan dat dan kwaad? Hooguit een gebroken neus of een oog kwijt en je auto in de prak. Niks ernstigs dus. Af en toe eens een zwaargewonde (zoals bv. de 3-jarige Adele Biton) of een pechvogel die het niet meer kan navertellen. So what? Joden die dat niet kunnen verdragen zijn pussy’s en als ze toch reageren, ja dan zijn het nazi’s hé.

Copyright © 2013 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2022 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.