21 Sjewat 5782 | 23 januari 2022
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     IsraĆ«l     Media     Publicisten     
Twee verdachten gearresteerd voor aanslag meisje van 9
Publicatiedatum: dinsdag 08 oktober 2013 Auteur: Redactie | 900 keer gelezen
Fatach, Terrorisme, Defensie en Veiligheid, Redactie, Kinderslachtoffers »
De IDF heeft twee Palestijnse Arabieren uit El-Bireh gearresteerd die betrokken zijn bij het schietpartij op een meisje van 9 jaar afgelopen zaterdagavond

Noam werd op korte afstand door een terrorist in haar nek geschoten. Het meisje is bij bewustzijn gebleven waardoor ze in staat was haar ouders te vertellen dat de man zijn gezicht had bedekt toen hij de tuin binnenkwam en haar neerschoot.

De PA heeft de aanslag nooit veroordeeld, zo ook niet op de moorden op de IDF militairen Gabriel Kobi en Tomer Hazan, die onlangs gepleegd zijn. Sterker, op de officiële Facebookpagina van Abbas's vermeend gematigde Fatach, werd de terrorist die de 9 jarige Noam Glick heeft neergeschoten geprezen. Er stond tevens een waarschuwing dat hij weer zou toeslaan.

Het enige wat Fatach ambtenaren te melden hadden, monde Jibril Rajoub, is dat ze alle geweld veroordelen en degene die daar verantwoordelijkheid voor zijn. En daar werd nog eens aan toegevoegd: "En degenen die hier verantwoordelijk voor zijn, dat zijn de Israëlische regering en de premier van Israël."

Toen de broers Alaa en Fares Adawi [25 en 26 jaar] gisteravond werden gearresteerd, braken er rellen in El-Bireh uit.

 

Copyright © 2013 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2022 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.