24 Sjewat 5782 | 26 januari 2022
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     Israël     Media     Publicisten     
Wadi’a Maswadah Hoax
Publicatiedatum: woensdag 16 oktober 2013 Auteur: Brabosh | 876 keer gelezen
IDF, Mediabedrog en Geschiedvervalsing, Israëlische mensenrechtenorganisatie B'Tselem, Wegterreur en stenen-gooien »

Deze video onthult hoe de prominente “mensenrechtengroep” B’Tselem en andere vooraanstaande nieuwsagentschappen een wereldomvattende perscampagne opstartten om sympathie op te wekken bij de wereldopinie voor het 5-jarig Palestijns jongetje, Wadia Maswadah, dat werd betrapt op het gooien van stenen naar voorbij rijdende Joodse auto’s, en tegelijkertijd valselijk beweerden dat dit jongetje “onwettelijke vastgehouden” of “gearresteerd” werd. De feiten stemmen helemaal niet overeen met de werkelijkheid.

Bovendien negeerden dezelfde pro-Palestijnse [lees- anti-Israëlische of anti-Joodse] propagandistische entiteiten volledig het lot van Adele Biton, het 3 jarig Israëlisch meisje dat zwaar gewond werd door een steen en ze negeerden verder ook alle recente Joodse slachtoffers van dergelijke stenengooiers.

Onlangs werd een nieuwe website opgestart “The Truth About Palestinian Rock-Throwing” (De waarheid over Palestijns gooien met rotsblokken.)

Zoals bekend besteden de journalisten van de reguliere media nauwelijks of geen aandacht aan het fenomeen van de Palestijnse stenengooiers, om de eenvoudige reden dat ze zich nog nooit aan de andere kant van de stenengooiers hebben bevonden. Een flinke rotsbrok pal in hun gezicht gegooid door een ervaren Palestijnse “jongere”, zou hen misschien op andere gedachten kunnen brengen, tenminste als ze het na die inslag nog kunnen navertellen.

http://thetruthaboutrockthrowing.wordpress.com/

Copyright © 2013 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2022 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.