1 Tewet 5782 | 05 december 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     IsraĆ«l     Media     Publicisten     
IDF ontwikkelde de TerroristenGeoTool. Hoe is het om onder dreiging van Iran te staan?
Publicatiedatum: vrijdag 14 maart 2014 Auteur: Redactie | 972 keer gelezen
Iran, Terrorisme, IDF, Redactie, Raketaanvallen »
Premier Binyamin Netanyahu neemt een selfie met Israelische soldaten die Iraanse smokkelschip Klos-C onderschepten

De Iraanse poging om wapens naar Gaza te sturen, wordt door de wereld gebagatelliseerd. Daarom heeft de IDF een TerroristenGeoTool ontwikkeld waarmee je zelf kan nagaan hoe het is om Chamas gezellig als buurman te hebben.

Iran probeerden krachtige M-302 raketten sturen naar Gaza terroristen. Vorige week heeft de marine van de IDF de wapens onderschept op ongeveer 1500 kilometer van de kust van Israël. Wanneer de zending van Iran zending op de bedoelde bestemming zou zijn gekomen, zouden Gaza terroristen nu in staat om bijna overal in Israël raketten af te vuren. De beschietingen van de afgelopen dagen zal slechts een kinderspel zijn.

Al eerder hebben we aan de kaak gesteld hoe het zou zijn om onder de terroristische dreiging in Israël te leven door Nederlandse steden - met de frequentie in tijd - als voorbeeld te dienen wanneer zij werkelijk de doelen waren van Palestijnse terroristen.
De IDF stelt jou met dit slimme appje in staat om voor te stellen hoe het zou zijn om de terroristen uit Gaza al buren te hebben en jouw achtertuin zouden kunnen beschieten. Stel je voor Gaza terroristen waren je buren en kon deze raket schieten bij u thuis. Typ je eigen stad in en het zal je laten zien hoe ver de reikwijdte van deze raketten zijn.

De IDF heeft tevens een reeks geïllustreerde kaarten die Gaza tonen naast andere landen over de hele wereld.De kaarten tonen het bereik van de M-302 raket binnen elk van deze landen. Deel deze met je vrienden en buren en laten zien hoe de Iraanse dreiging werkelijk uitziet.

 Copyright © 2014 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.