15 Chesjwan 5782 | 21 oktober 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     Israël     Media     Publicisten     
Hond met gebroken poot gered door de Givati ​​Brigade
Publicatiedatum: vrijdag 27 juni 2014 Auteur: Redactie | 955 keer gelezen
IDF, Redactie, IDF: meest humane leger, Dieren en natuur, Operation Brother’s Keeper »
Tijdens de Operation Brother’s Keeper om de gekidnapte jesjive jongens zo snel mogelijk te vinden, heeft de Givati Brigade hun werkzaamheden even kort moeten staken. Ze vonden een prachtige herdershond met een gebroken poot die acute hulp nodig had.

"We zagen opeens een hond met een gebroken poot," vertelde een van de militairen. "Onze medici hebben over hem ontfermd en zijn poot verbonden. De militairen van de nachtploeg verzorgde hem met voer en water."

De volgende morgen besloten de militairen dat ze de hond in deze toestand niet zomaar achter konden laten en besloten hem mee te nemen op een brancard naar de compound waar zij zelf verblijven. Hun plan was om de hond over te dragen aan ASPCA, zodat hij in ieder geval in goede handen zou komen. Ondertussen bleven zij zelf 2 dagen voor de hond zorgen.

Minder dan een dag nadat deze gebeurtenis door 0404 bekent werd gemaakt, draaide social networks op volle toeren. De vrijwilligers organisatie "Laat de Dieren Leven" in Chevron boden aan om de hond bij zich te nemen en hem een continue verzorging en behandeling te geven.

De militairen, die Operation Brother’s Keeper even staakten om de hond te helpen, namen liefdevol afscheid van de hond en wenste de hond een spoedig herstel en dat hij maar snel een liefdevolle huis mag vinden.

Copyright © 2014 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.