15 Aw 5781 | 24 juli 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     IsraĆ«l     Media     Publicisten     
Raket van Hamas vernietigt Israƫlische verffabriek
Publicatiedatum: zondag 29 juni 2014 Auteur: De Redactie | 642 keer gelezen
Chamas, Raketaanvallen »
Zaterdagavond schoot de radicaal-islamitische terreurbeweging Hamas voor de 211de keer in 2014 vanuit de Gazastrook een raket af op een Israëlisch burgerdoel.

Het was een voltreffer; een fabriek is het Israëlische stadje Sderot werd geraakt en brandde tot de grond toe af.
Er vielen drie gewonden, gelukkig niet ernstig. Echter vele Israëliërs in Sderot die werkzaam waren in deze fabriek zijn hun baan kwijt door deze raketaanval.

Deze 211 raketten zijn evenzoveel oorlogsmisdaden, aangezien de raketten welbewust op burgerdoelen worden gericht.

Hamas is [red. Jodendom-online: als dochterorganisatie van de Moslimbroederschap] een radicaal-islamitische terreurorganisatie die hetzelfde nastreeft als ISIS:
1. Het invoeren van de sharia – dus minder rechten en onderdrukking van alle niet-moslims, vrouwen en homo’s.
2. Een groot islamitisch rijk, dat ook half Europa zou moeten bevatten. Want al het land dat ooit in islamitische handen was, is volgens ISIS en Hamas ‘islamitische heilige grond’ die ‘heroverd’ moet worden. Dat geldt dus ook voor Hongarije, Spanje, Griekenland, Roemenië, Portugal, half Italië, Kroatië, Servië, Albanië en delen van de Oekraïne en Oostenrijk.

Het is gezien bovenstaande nauwelijks te geloven dat Nederland belastinggeld blijft geven aan de Palestijnse regering. Want de nieuwe eenheidsregering vertegenwoordigt ook Hamas. Nederland geeft dus Nederlands geld aan een regering van een terreurorganisatie die vele oorlogsmisdaden pleegt, zoals het afvuren van raketten op burgerdoelen en het kidnappen van Israëlische kinderen.

Vele Nederlandse parlementariërs hebben de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Frans Timmermans (PvdA), al meermalen op dit onbegrijpelijke beleid aangesproken. Minister Timmerman weigert echter te stoppen met de samenwerking en het geven van ons belastinggeld aan de Palestijnse regering, en dus aan Hamas.

Het wordt tijd dat in Nederland de oogkleppen echt eens afgaan, en wij ons geld in deze tijden van crisis aan nuttige – in plaats van schadelijke – zaken gaan uitgeven.

 

Copyright © 2014 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.