23 Kislew 5782 | 27 november 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     IsraĆ«l     Media     Publicisten     
Buschauffeurs van Jeruzalem leren Krav Maga als onderdeel van de beveiligingsmaatregelen
Publicatiedatum: maandag 24 november 2014 Auteur: Redactie | 945 keer gelezen
Jeruzalem [Al-Quds], Defensie en Veiligheid, Redactie, Maatschappij, Intifada »
De Israëlische regering heeft een goedkeuring gegeven voor 300 bewakers die de busstations van Jeruzalem gaan bewaken. De buschauffeurs leren ondertussen zichzelf te verdedigen door middel van Krav Maga, een zeer praktisch en realistisch Israëlisch zelfverdedigingssysteem dat ontwikkeld is voor de Israëlische Defensie.

Door het toenemende Arabisch geweld in de Israëlische hoofdstad, heeft het Ministerie van Verkeer het plan gevat om bewakers in de busstations van Jeruzalem op te stellen. Minister president Binyamin Netanyahu heeft het plan goed gekeurd. Volgens het plan zullen 300 bewakers worden gestationeerd op het centrale busstation en langs de busroutes.

Daarnaast zijn de ongeveer 10.000 buschauffeurs al begonnen met een opleiding in de Israëlische krijgskunst Krav Maga. Krav Maga is een combinatie tussen boksen, savate, Muay Thai, Wing Chun, Judo, Jujutsu, worstelen en grappling, samen met een realistische strijd training. De chauffeurs zullen om de 10 uur een training krijgen.

Voorts zijn er betonblokken geplaatst op de Light Rail Stations om te voorkomen dat terroristische automobilisten passagiers zullen overrijden, zoals het al 2 keer gebeurd is in korte tijd.
Copyright © 2014 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.