23 Kislew 5782 | 27 november 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     IsraĆ«l     Media     Publicisten     
Vrouw terrorist synagoge in Har Nof Israel uitgezet
Publicatiedatum: woensdag 26 november 2014 Auteur: Redactie | 929 keer gelezen
Jeruzalem [Al-Quds], Redactie, Maatschappij, Intifada »
Nadia Abu Jamal, de vrouw van de omgebrachte terrorist Ghassan Abu Jamal, zal uit Israël worden gezet. Dat zei het Israëlische ministerie van Binnenlandse Zaken vandaag.

De vrouw van 1 van de Palestijnse terroristen die onlangs een bloedbad in een synagoge in Jeruzalem veroorzaakte waarbij 4 rabbijnen en een politieman omkwamen, moet Israël verlaten.

Volgens een verklaring verliest de vrouw haar verblijfsvergunning. Het "verblijf in Israël was dankzij speciale bepalingen voor gezinshereniging," luidde de verklaring. Het bevel tot uitzetting is inmiddels afgegeven en sociale rechten zijn weggenomen.

"Alle mensen die betrokken zijn bij terrorisme, moeten rekening mee gaan houden dat dit gevolgen zal hebben voor familieleden," waarschuwde de Israëlische minister van Binnenlandse Zaken Gilad Erdan.

Ghassan Abu Jamal en Uday, de twee daders van het bloedbad, woonde in Jeruzalem en hadden beide een Israëlische identiteitskaart.

 

Copyright © 2014 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.