22 Aw 5781 | 31 juli 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     Israël     Media     Publicisten     
Zionistische” Sjeik Palazzi bezocht Jeruzalem
Publicatiedatum: vrijdag 01 januari 2010 Auteur: Redactie | 1.281 keer gelezen
Bevriezingen Nederzettingen, Jeruzalem [Al-Quds], Redactie, 'Nederzettingen', islamitische fascisme, De Misjkan en de Bejt Hamiqdasj »
Sjeik prof. Abdul Hadi Palazzi, leider van de Italiaanse Vergadering  voor Moslims en een co-voorzitter van de Islam-Israël Fellowship - welke hij geholpen heeft op te richten -  bezocht afgelopen week Jeruzalem. Daar had hij in Jeruzalem ook een ontmoeting met Aryeh King, directeur en oprichter van de Israël Land Fonds. King ontmoette de sjeik in het Intercontinental Seven Arches Hotel in Oost-Jeruzalem, waar Arutz Sheva TV zich tot het bezoek mocht voegen en met Palazzi heeft gesproken.

In de video Sjeik Palazzi beweert dat Israël de nederzettingen moeten laten staan en niet tot bevriezing over moet gaan, juist in tijden waarin onderhandelingen onmogelijk zijn. Pallazi bepaalt ook dat de Joden recht hebben op het gehele land van Israël. Hij beweert dat het Palestijnse volk niet een natie is en geen rechten in het Land van Israël hebben.

Inmiddels heeft de leider van de Italiaanse Vergadering van Moslims - Sjeik Palazzi - zijn rondreis in Israël afgerond. Hij heeft Jeruzalem bezocht, in de Knesset gesproken, maar ook Chevron heeft hij bezocht. Dit meldt Arutz Sheva.

In de Orthodox Union in het centrum van Jeruzalem heeft hij gesproken over de Eerste, Tweede en Derde Israelische Tempel benaderd vanuit de Qoran. De gehele lezing kun je op de site van Arutz Sheva HIER volgen.

Copyright © 2010 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.