14 Siewan 5784 | 20 juni 2024
Artikelen
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     IsraĆ«l     Media     Publicisten     
De omgekeerde wereld
Publicatiedatum: maandag 24 mei 2010 Auteur: Redactie | 2.538 keer gelezen
Gaza, Redactie, Nazi's, Mediabedrog en Geschiedvervalsing, Mythen, Peilingen en Statistieken, Hulpgoederen en financiĆ«le steun »

Wat is Gaza 2010, wat is de Getto van Warschau 1943? Goed kijken!

Zoals de nazi's de wereld deed geloven dat de werk-, concentratie- en vernietigingskampen een liefelijke oorden waren waar Joden weliswaar opgesloten zaten, maar in een mooie werkomgeving zaten, zo lijkt de wereld voor de zoveelste keer leugens over Joden als zoete koek te slikken. Ik heb met eigen ogen in Yad Vashem verschillende keren de beelden en foto's aanschouwd waar Joden gedwongen werden als acteurs op te treden die in een fortuinlijke omgeving van een werkkamp te werk werden gesteld, gepaard met vrolijke jurkjes, bloemenprijkjes, ed. Je moest de nazi's haast dankbaar zijn om daar te werk mogen worden gesteld! Het geallieerde publiek ondertussen, was sceptisch tegenover de Duitse gruweldaden tegen de Joden, toen er bewijzen aan het licht kwamen wat er wel degelijk in deze zogenaamde humane werkkampen de ene martelgang naar de andere in werken werden gesteld om systematisch het doel van de fysieke uitroeiing van Joden, zigeuners, gehandicapten en homo's in praktijk te brengen.

In datzelfde geest van de leugen is het vandaag de dag andersom: de VN doet de wereld geloven dat Israel de Agressor Gaza belegerd heeft en dat de Palestijnen daar onder erbarmelijke omstandigheden leven, zonder enig teken van hulp en dergelijke. Ondertussen komen al jaren humanitaire hulp in Gaza binnen. In 2009 alleen al kwamen er 30.576 vrachtwagens met hulpgoederen het gebied in om de mensen te helpen, terwijl de media de ene leugen naar de andere op onze mouw spelden dat Israel geen hulpverlening door zou laten, want zij hadden een goede leermeester aan de nazi's, las je op de ene mediasite naar de andere. Daarnaast werd in datzelfde jaar voor 4.883 ton aan medische materialen naar de Gazastrook gebracht; in de afgelopen maand bijvoorbeeld, zat er een compleet CT-scanapparaat bij. Ook hierover werd verzwegen of de fout die de VN aan hulpverlening aan Gaza maakte, werd natuurlijk in de schoenen van Israel geschoven (lees ook "Hamas geeft de hulpgoederen van UNRWA terug" --> naar beneden scrollen , "VN: Hamas-politie haalde hulpgoederen weg" --> naar beneden scrollen "Hulpgoederen door Hamas geplunderd" --> naar beneden scrollen "Israël zet een humanitaire corridor voor de Gazastrook op" ---> scroll naar beneden).


Hoezo geen hulp?

Ondertussen blijft de media draaien op leuzen "de Belegering van Gaza" en "Gaza, de Grootste Gevangenis ter wereld", maar het tegendeel is een feit die er niet om liegt. Terwijl de Palestijnen in Gaza aan honderden miljoenen dollars aan goederen en hulp continu ontvangen (van de VS alleen al 800 miljoen), zo wachten de mensen van Haïti nog steeds op de hulp van de VN, die 1.4 miljard dollar had toegezegd. Tot nu toe hebben zij slechts 10 miljoen dollar mogen ontvangen!
Een rekensommetje:
1300 dodelijke slachtoffers oorlog Gaza. Hulp vanuit de VN: 200 miljoen dollar 230.000 dodelijke slachtoffers natuurgeweld in Haiti. Hulp vanuit de VN: 10 miljoen dollar.

De leugen van Gaza, dat inmiddels vergeleken wordt met het Getto van Warschau in Polen, is samen met de vergelijking Israel-Palestijnen en nazi's-Joden inmiddels een algemeen aanvaardbaar fenomeen, dat ook gedragen wordt door onze Kamerleden zoals Martijn van Dam. Wij gaan door middel van een simpel fotoreeksje nader bekijken en op zoek naar HONGER in de Ghetto van Warschau en Gaza.

En als je me nu nóg niet gelooft, luister dan wat mijn schoonmoeder zegt: "zolang je Israel nog nooit bezocht hebt"... oid... "kun je moeilijk een mening vormen".

Nog meer foto's uit Gaza anno 2010? Klik HIER. Het is de Palestijnen gegund, maar zij moeten stoppen om samen met de wereld bij Israel een misplaatste schuldgevoel aan te praten. Dat zou pas eerlijk zijn.

©Jodendom-online 2010

Copyright © 2010 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2024 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.