9 Niesan 5784 | 17 april 2024
Artikelen
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     Israël     Media     Publicisten     
De vloot met nuttige idioten
Publicatiedatum: woensdag 30 juni 2010 Auteur: Leon de Winter | 1.910 keer gelezen
Gaza, Flotilla, Turkije, Peilingen en Statistieken »

Westerse vredesactivisten hebben zich door iedereen laten belazeren

Met Hamas, een fascistoïde organisatie van Joden-, vrouwen en homohaters, denken ze voor goede zaak op te komen. Toen op de vroege ochtend van 31 mei 2010 op de Middellandse Zee de boten van de Free Gaza-vloot door de Israëlische marine gewaarschuwd werden dat ze een gebied binnenvoeren waar een boycot was afgevaardigd, antwoordde iemand op een van de boten: "Hou je mond. Ga terug naar Auschwitz."

Ofschoon het ontkennen van de Holocaust een favoriete bezigheid van islamisten is, was dit een islamist die precies wist wat in Auschwitz is gebeurd. Bij het vertrek van het grootste schip van de vloot, de Mavi Marmara, werd gezongen: 'Khaybar, Khaybar, o Joden, het leger van Mohammed zal terugkomen!' Volgens islamitische geschriften roeide Mohammed in 628 in Khaybar een hele Joodse stam uit. En wie wil weten wat Hamas is, zoekt even op het internet het handvest van die club op. De religieuze haat die daaruit opstijgt, vermengd met moordlustige wartaal en orgastische gevoelens van islamitische superioriteit, doet de lezer duizelen.

Ach - dat Hamas en hun aanhangers Jodenhaters zijn, maakt de nuttige idioten niet uit. Wat voor deze idioten ook niet van belang was, was dat in de vier weken voorafgaand aan dit 'bloedbad' in Irak 500 moslims stierven door aanslagen van andere moslims. Ook onbelangrijk was dat in het Pakistaanse Lahore enkele dagen voor het 'bloedbad' op de Mavi Marmara in twee moskeeכn 94 mensen werden gedood van een sekte die islamisten als ketters beschouwen. Evenmin van belang was dat enkele weken geleden in het westen van China bij rellen 140 moslims gedood werden door de Chinese oproerpolitie. De nuttige idioten in het Westen hebben we over dit alles niet gehoord, omdat er geen Joden bij betrokken waren.

Revolutie
De uitvinding van de term 'nuttige idioten' werd aan Lenin toegeschreven, die de meelopers, de naieven, de fellow travellers en progressieve halvegaren die hielpen de communistische revolutie tot stand te brengen op deze manier zou hebben getypeerd. Maar de term lijkt van latere datum te zijn. Dat maakt niet uit. Er lopen er nu veel van rond. Nu zijn het de Turken die de idioten manipuleren. De Turken hebben als Ottomanen meedogenloos over de Arabieren geheerst. Net als de Iraniërs beschouwen de Turken de Arabieren als minderwaardige nomaden, en de Palestijnen zijn helemaal verwerpelijk, aangezien ze keer op keer verliezen van de allerminderwaardigs te van alle minderwaardigen, de Jood. Het gaat niemand om de Palestijnen, op misschien de Joden na. Ja, de Joden. De Palestijnen zijn hun naaste buren. Voor de rest van de wereld gaat het om de slachtoffersymboliek van de Palestijnen.

De Arabische heersers en hun trawanten in de media gebruiken de Palestijnen als pionnen in hun propagandastrijd. Zij beweren dat de Arabieren arm zijn doordat de Joden rijk zijn - ofwel, het succes en de macht van Israël hebben de Joden van de Arabieren gestolen. Dat Israël in 1948 een lege woestenij was, doet niet ter zake. Stel je toch eens voor dat hun achterlijkheid en achterstelling aan de Arabieren zelf te wijten zijn. De Iraanse heersers gebruiken de Jodenhaat die de Koran en de islam bevatten om de islamitische wereld op te hitsen en onder bescherming van deze verhitte emoties tijd te winnen voor het ontwikkelen van een atoombom. En de westerse vredesactivisten, de nuttige idioten van de islamitische revolutie, hebben zich door iedereen laten belazeren en denken dat ze door hun steun aan de Palestijnen de zaak van het antiimperialisme, het antikolonialisme en het antiracisme dienen. Door achter Hamas te gaan staan, een fascistoïde organisatie van Jodenhaters, vrouwenhaters, homohaters, denken de vredesactivisten dat ze moedig voor de goede zaak opkomen.

Vlak na het 'bloedbad' vielen gewapende leden van Hamas de kantoren binnen van verschillende mensenrechtenorganisaties in Gaza. Ze namen computers en kantoormeubilair in beslag - hoort u de verontwaardiging van de westerse idioten hierover? Nee? Dat klopt. Ze zwegen. Waarom is de zaak van de Palestijnen erger dan de zaak van de Tsjetsjenen? De laatsten zijn massaal door de Russen afgeslacht, op een schaal die vele malen groter is dan wat de Israëli's ooit aan Palestijnse slachtoffers hebben veroorzaakt.

De tragische hysterica Rachel Corrie kwam om het leven toen zij voor een rijdende bulldozer van het Israëlische leger sprong. Dat zou zij niet hebben gedaan in Tsjetsjenië. Rachel is nu een soort patroonheilige geworden van de nuttige idioten. De Britse journalist Tom Gross heeft een lijst gemaakt van Joodse en Israëlische Rachels die door Palestijns geweld om het leven zijn gekomen. Zoals Rachel Thaler, een Brits meisje, 16 jaar, opgeblazen in een pizzeria in 2002. Dan hebben we Rachel Levy, 17, opgeblazen in een kruidenierswinkel. Rachel Gavish, opgeblazen samen met haar man en zoon tijdens een Pesachmaaltijd. Rachel Charhi, opgeblazen terwijl ze op een caféterrasje zat. Rachel Levi werd doodgeschoten toen ze op de bus stond te wachten. Rachel Shabo werd samen met haar drie zoontjes van 5, 13 en 16 vermoord. Rachel Ben Abu, opgeblazen bij een winkelcentrum. Enzovoorts, enzovoorts.

1   |   2      »      
Copyright © 2010 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2024 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.